Flyttstädning

Flyttstädning efter konstens alla regler är tidskrävande och inte helt enkelt – vi löser det åt dig

När du anlitar Boleva så får du en professionell flyttstädning som uppfyller alla de krav som ställs på en flyttstädning. Boleva utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och vi lämnar alltid garanti på vår tjänst.
Vi erbjuder flyttstädning i Göteborg, Kungsbacka och Falkenberg med omnejd.

Flyttstädning Göteborg | Flyttstäd Göteborg

Skicka intresseanmälan

Är du intresserad av våra tjänster eller vill boka ett hembesök? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Flyttstädning Mölndal
Boleva
Boleva 5

Vi har höga ambitioner och strävar efter att kvalitén ska tillhöra bästa möjliga.

Boleva utför flyttstädning i Göteborg, Kungsbacka och Falkenberg.

Ett städföretag som arbetar med hemstädning behöver vara serviceinriktat och mycket noggrant. Privat hemstädning är bland de mest krävande städuppdragen. Som stolt städfirma med 12 års erfarenhet, har vi ambitionen att alltid lyckas låsa dörren efter oss med ett riktigt bra resultat. Tack vara vårt fokus så kan vi lyckas. 2008 utförde vi vår första flyttstädning i Göteborg som sedan följts av uppdrag i Kungsbacka och Falkenberg. Grundarna av boleva var då själva ute och städade tillsammans med städpersonalen, och är fortfarande aktiva i boleva för att utveckla vår flyttstädning.

För att en flyttstädning ska bli bra, så krävs att många detaljer faller på plats. Den första kundkontakten är viktig, informationen som vi ger och som vi får måste stämma, den information som ges till de anställda likaså, utbildning av städpersonal men även administrationen ska utföras, rätt utrustning krävs och att vi som städfirma har en stark personalresurs. Till detta så är ett rimligt pris en självklarhet.

Utbildningen inom flyttstädning i Göteborg, Kungsbacka och Falkenberg utförs av Bolevas utbildare som är placerade på varje ort. Utbildaren har en tjänst där de tillsammans med städpersonal går igenom utbildningsmaterial och följer med till flera olika hem och visar praktiskt hur det ska gå till när vi ska få ett rent hem.

Det finns många företag med fokus på flyttstädning i regionen kring Göteborg och Kungsbacka men även i kommunen Falkenberg. Vi tror att de företag som är att föredra vid beställning av en flyttstädning, är företag som har kollektivavtal och som just är specialiserade på privatpersoners hem. Flyttstädsföretagen ska också gärna ha minst ett 10 tal anställda och ha en lönsam verksamhet så att allt kan skötas tryggt och säkert i alla situationer.

När man flyttar så ska även fönster putsas. Boleva löser det genom vår egen personal eller genom en leverantör som vi har ett djupare och längre samarbete med. Vi hanterar fönsterputsningen åt er på samma trygga sätt, så att ni kan luta er tillbaka och tänka på annat som ni finner viktigare. Vi anlitar alltid samma fönsterputsföretag, vilket borgar för att vi får en hög kvalité.

Detta ingår i en flyttstäd

Generellt i alla rum

Kök

Badrum och toalett

Information inför flyttstädning

Vi förutsätter att bostaden är tom vid uppdragets början. För att du ska få ut mesta möjliga av din städhjälp krävs att nedanstående åtgärder utförs innan din flyttstädning påbörjas:

• Spis utdragen
• Frys avfrostad innan arbete påbörjas
• Skåp och lådor tomma (de som ska rengöras invändigt)
• Lamparmaturer nedplockade om de ska rengöras invändigt
• Badkar – nedmontering och montering av front

Boleva

Få en lugnare vardag

Med regelbunden hemstädning håller du din bostad på en nivå så att den är trivsam och fräsch att leva i. Vi lägger tillsammans upp en plan som passar dig och dina behov.