Regelbunden hemstädning

cleanliness

Regelbunden hemstädning ger en lugnare vardag

Med regelbunden hemstädning håller man bostaden på en nivå så att den är trivsam och fräsch att leva i. Vi lägger tillsammans upp en plan som passar dig och dina behov, med städhjälp varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka. Det absolut vanligaste är att ha hemstädning varannan vecka. Många väljer även att då och då kombinera med löpande städning en storstädning, t ex inför högtid eller fest. Man kan sedan även komplettera med vår fönsterputsning eller trädgårdsservice. Det blir extra förmånligt då du slipper betala för ytterligare inställelse.

Vi erbjuder regelbunden hemstädning i Göteborg, Kungsbacka och Falkenberg med omnejder.

Prisexempel – Regelbunden hemstädning

(pris efter RUT)
Från 261
kr/timme
  • Minsta tid per tillfälle: 2 tim
  • Inställelseavgift: 50 kr per tillfälle​
  • Våra priser inkluderar schyssta villkor för våra anställda och för miljön

Skicka intresseanmälan

Är du intresserad av våra tjänster eller vill boka ett hembesök? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

 

Boleva

Hur går det till vid beställning?

Vi gör ett hembesök där vi går igenom ert hem och era önskemål. Tiden för varje städtillfälle bestäms innan vi påbörjar städuppdraget. Vi lägger in era önskemål i ert kundkort så att vi inte missar något oavsett vem som städar. Vi kommer överens om dag och sedan är det bara att sätta igång. Har man synpunkter på städningen efter att vi börjat städa, är vi tacksamma för feedback för att kunna utföra arbetet på bästa sätt. Samarbete är nyckeln till en lyckad städning. Avtalet har en kalendermånads uppsägning. Vi hanterar nycklar och koder tryggt och säkert.

Vi som städar hos dig

Vår personal gör skillnaden. De är specialutbildade och har schyssta arbetsvillkor. Allt för att du ska känna att du får det du förväntar dig av oss, och kanske lite till.

Detta ingår i regelbunden hemstädning

Generellt i alla rum

Hall, trappa

Kök

Badrum, groventré, tvättstuga

Bra att veta

Så här går det till

Har du frågor om hur våra tjänster fungerar? Här har vi samlat nyttig information och svar på några av de vanligaste frågorna.