Hemstädning i Falkenberg

Trygg hemstädning ger lugn i vardagen

Boleva erbjuder en rad olika tjänster för dig som behöver städhjälp i hemmet. De flesta av våra kunder väljer regelbunden hemstädning för att löpande hålla bostaden på en jämn nivå. En del tar en storstädning som start på ett städabonnemang, eller t ex i samband med ett evenemang. Fönsterputsning finns som separat tjänst men kan även ingå i ett abonnemang om så önskas.

Om du känner dig osäker på vilken tjänst som passar dig så är det bara att mejla, ringa eller lämna dina uppgifter och önskemål i formuläret nedan. För regelbunden städning kommer vi gärna hem till er och pratar om hur ni vill ha det och hur vi kan hjälpa till. Därefter lämnar vi ett förslag som ni kan ta ställning till i lugn och ro. Vi kallar det hemstädning på dina villkor.

Boleva utför hemstädning i Göteborg, Kungsbacka och Falkenberg. Våra ambitioner är höga. Vi vill inte vara störst eller billigast. Vi vill vara bäst.

Kvalité är det som boleva tänker på varje dag för att ha kunder som kommer hem och blir nöjda och glada. Personalens välbefinnande tror vi är nyckeln till bra kvalité och en prisvärd tjänst.

Sedan 2008 har vi utfört hemstädning åt privatpersoner. Den första kunden boleva fick, stannade i nästan 10 år. Vi har lärt oss mycket på den tiden och vuxit inom hemstädning till Kungsbacka och Falkenberg men även många andra kommuner utanför Göteborg. Våra metoder utvecklas och blir mer och mer sofistikerade. För tillfället introducerar vi det miljövänliga Eca vattnet som ersätter vissa rengöringsmedel. Vi skapar också eget utbildningsmaterial tillsammans med den input som vi får från våra kunder.

För att nå ett resultat efter en hemstädning, som är av hög kvalité, så krävs att många detaljer faller på plats; Den första kundkontakten är viktig, informationen till er som kund och den ni ger oss, den information som de anställda får och tolkar, utbildning av städpersonal men även administrationen, rätt utrustning krävs och att vi som städfirma har en stark personalresurs. Till detta så är ett rimligt pris en självklarhet.

Utbildningen inom Hemstädning i Göteborg, Kungsbacka och Falkenberg utförs av Bolevas utbildare som är placerade på varje ort. Utbildaren har en tjänst där de tillsammans med städpersonal går igenom utbildningsmaterial och följer med till flera olika hem och visar praktiskt hur det ska gå till när vi ska få ett fullgott resultat. Utvecklingen av Bolevas utbildningar sker i Göteborg där vi har huvudkontoret. Idag fokuserar vi mycket på personalens motivation för att få ett bra resultat. Då är en bra utbildning grunden till att få ett bra resultat. Det är så vi tror att vi kan bli bäst inom hemstädning i Göteborg, Kungsbacka och Falkenberg med omnejd.

Skicka intresseanmälan

Är du intresserad av våra tjänster eller vill boka in ett hembesök? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

Hur går det till vid beställning?

Vi gör ett hembesök där vi går igenom ert hem och era önskemål. Tiden för varje städtillfälle bestäms innan vi påbörjar städuppdraget. Vi lägger in era önskemål i ert kundkort så att vi inte missar något oavsett vem som städar. Vi kommer överens om dag och sedan är det bara att sätta igång. Har man synpunkter på städningen efter att vi börjat städa, är vi tacksamma för feedback för att kunna utföra arbetet på bästa sätt. Samarbete är nyckeln till en lyckad städning. Avtalet har en kalendermånads uppsägning. Vi hanterar nycklar och koder tryggt och säkert.