Bra att veta

Prisexempel

Dessa prisexempel är efter rutavdrag. Inga extra avgifter tillkommer. Städmaterial och framkörning ingår. 

Lägenhet

ca 65 kvm
SEK 690
månad
  • Baserat på städning i en 2:a om 65 kvm i två timmar var fjärde vecka
Populär

Villa

ca 170 kvm
SEK 2 495
månad
  • Baserat på städning i en villa om 170 kvm i fyra timmar varannan vecka

Vad ingår i priset?

I priset ingår framkörning, städmaterial, och eventuell parkeringsavgift. Inga extra avgifter tillkommer. 

Timbank
För att förenkla och göra det lite billigare så har vi en timbank där ett avbokat tillfälle, faktureras och tiden hamnar i en timbank för att nyttjas senare för storstädning, fönsterputs eller en vanlig veckostädning. Läs mer om hur timbanken fungerar här.

Avtalet
Avtalsvillkoren mellan Boleva och dig som kund.

Rutavdrag
Vi kan välja att dela på rutavdraget mellan två personer om ni önskar det. Ni kan också byta person vid olika tillfällen. Missar man att rutavdraget är slut på en av er i hushållet, så går det att rätta till i efterhand genom att byta person och söka rutavdrag på nytt. Vi hjälper till!

Betalningsmetoder

Vi på Boleva vill att det ska vara bekvämt för dig att vara kund hos oss. Vi har fler olika betalningsmetoder som du kan välja mellan. Informera oss om vilket alternativ som passar dig bäst, se vilka möjligheter som erbjuds nedan.

E-faktura
Elektronisk faktura eller e-faktura innebär att du i stället för en räkning i brevlådan får räkningen elektroniskt till din dator eller mobil. Räkningen visas på skärmen och du måste godkänna den innan den betalas via din bank på internet. Du anmäler att du vill ha e-faktura via din internetbank. Du behöver också informera oss så vi kan skicka fakturan som en e-faktura.

Kivra
Första gången du betalar en räkning hos oss väljer du bank och konto som pengarna ska dras från. Du behöver även informera oss att du önskar få fakturan via Kivra.  Sedan går det per automatik.

Autogiro
Med hjälp av autogiro slipper du hålla reda på förfallodatum, långa OCR nummer m.m. Ibland kan det vara svårt att veta vad dessa blanketter betyder och därför har vi sammanställt en sida med information om hur det hela går till. Läs mer om autogiro och hur du fyller i blanketten här.

Mejl- eller postfaktura
För dig som inte önskar få fakturan via e-faktura, Kivra eller autogiro kan vi mejla eller posta fakturan. När vi postar fakturan tillkommer 35 kr i faktureringsavgift.

Boleva 13
cleanliness
Flyttstädning Partille
Flyttstädning Falkenberg

Skicka intresseanmälan

Är du intresserad av våra tjänster eller vill boka in ett hembesök? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.