Kontorsstädning

Boleva Handske Kaffe

Låt oss hjälpa er att fokusera på er verksamhet i en ren och trivsam miljö

Innan ni bokar in oss för städning gör vi gärna ett besök då vi går igenom era önskemål och tittar på era lokaler. Veckostädning sker vanligtvis varje vecka, hur många tillfällen per vecka och hur lång tid tar per gång baseras på era önskemål och behov. Vi gör upp en plan för städningen som passar ert företag bäst.

Boleva specialanpassar veckostädningen efter just ert behov utifrån följande bas – rengöring av kök och toaletter. Dammtorkning av fria ytor, armaturer, telefoner och datorutrustning. Dammsugning och våttorkning av golv. Samt övriga önskemål.

Vi ser till att ni får ett städschema som fungerar bäst för ert företag. Förutom städning så kan vi också fylla på hygienartiklar, vattna blommor och utföra annat som ni behöver hjälp med.

Boleva omfattas av sekretessavtal.

Offertförfrågan

Vill du få en offert, eller veta mer om våra tjänster? Fyll i vårt enkla formulär nedan. Vi återkommer till dig inom kort.

Vi som städar hos dig

Vår personal gör skillnaden. De är specialutbildade och har schyssta arbetsvillkor. Allt för att du ska känna att du får det du förväntar dig av oss, och kanske lite till.