Hemstädning i Göteborg

Ren hemlängtan!

Boleva är ett städföretag verksamt i Göteborg, Kungälv/ Marstrand, KungsbackaVarberg och Falkenberg. 

Med yrkesstolthet,  schyssta villkor och höga ambitioner skapar våra medarbetare Ren hemlängtan varje dag.

Hemstädning Göteborg
Boleva
Hemstädning

Hemstädning i Göteborg

Boleva utför trygg hemstädning i Göteborg

När du anlitar Boleva som städbolag gör du ett gott val för ditt hem. Vi gör aldrig avkall på slutresultatet. Sedan 2008 har Boleva levererat hemstäd i Göteborg med den glädje som finns i att avlasta våra kunder med städhjälp.

Trygg hemstädning kräver fokuserad närvaro och stort personligt engagemang av oss som städfirma. Oavsett om du väljer regelbunden hemstädning eller engångsuppdrag såsom storstädning, flyttstädning eller fönsterputsning levererar vi alltid med hög professionalism och varma leenden.

Vi är inte bara duktiga på vårt jobb – vi gillar det vi gör. Eller som vi själva brukar säga; Egentligen jobbar vi inte med städ, vi jobbar med Ren hemlängtan. Förvänta dig finess!

Hemstädning som skapar Ren hemlängtan!

Vi är inte vilken städfirma som helst

Sedan starten 2008 har vi lärt oss oerhört mycket och vi är nu 30 medarbetare i Göteborg och ytterligare 40 medarbetare på kontoren i Kungsbacka, Marstrand och Falkenberg. Ända från start beslutade vi att våra medarbetare ska kunna försörja sig och skapa sig ett bra liv, oavsett bakgrund och grundförutsättningar.

Att vår personal har kollektivavtal, kostnadsfri företagshälsovård, tjänstepension och försäkringar är självklarheter för oss, men det räcker inte. På Boleva är vi familj och då tar man hand om varandra! Vi erbjuder heltidsanställningar, bättre löner än branschpraxis och ser även till att sjukdomar och krämpor förebyggs och ombesörjs bättre än vad en vanlig sjukvårdsförsäkring kan erbjuda.

Det gör att våra medarbetare stannar länge hos oss och att de kan prestera på topp när de gör rent hemma hos dig. Hos oss är medarbetare lika med samarbetare vi har valt varandra med omsorg och vi sätter stort värde på vår fina företagskultur.

Tack vare vår engagerade och proffsiga personal har vår hemstädning i Göteborg verkligen blommat ut och vi ser nu dagligen hur resultatet återspeglar det vi kämpar för; Att du som kund ska få ut det bästa av oss, varje gång. Hemligheten – som är lika glasklar som självklar – ligger i att alltid vara omtänksam, uppmärksam och ordningsam.

Du kommer att förstå hur vi menar!

Boleva tar hemstädning i Göteborg till en ny nivå

Fräscht, desinficerat och mer allergivänligt hem

Med moderna metoder, yrkesstolthet och hög kompetens skapar Bolevas medarbetare Ren hemlängtan för våra kunder varje dag. Vi utvecklar ständigt vår städkvalitet och vår hemstädning i Göteborg blir alltmer sofistikerad.

När vi städat har vi noggranna genomgångar med våra medarbetare, där vi granskar både städresultat och mjuka värden. På så sätt uppnår vi ett kontinuerligt gott resultat av vår hemstädning.

Analys, rutiner och utbildning är självklarheter för oss på Boleva, men lika viktiga för vår städservice är en inkluderande företagskultur, ett gott arbetsklimat och gemenskap.

Skicka intresseanmälan

Är du intresserad av våra tjänster eller vill boka in ett hembesök? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

Boleva
Hur går det till vid beställning?

Vi gör ett hembesök där vi går igenom ert hem och era önskemål. Tiden för varje städtillfälle bestäms innan vi påbörjar städuppdraget. Vi lägger in era önskemål i ert kundkort så att vi inte missar något oavsett vem som städar. Vi kommer överens om dag och sedan är det bara att sätta igång. Har man synpunkter på städningen efter att vi börjat städa, är vi tacksamma för feedback för att kunna utföra arbetet på bästa sätt. Samarbete är nyckeln till en lyckad städning. Avtalet har en kalendermånads uppsägning. Vi hanterar nycklar och koder tryggt och säkert.