Trädgårdsservice

Det är mycket att göra om man vill ha en fin och välskött trädgård

När du anlitar Bolevas trädgårdsservice går vi igenom vad du önskar få hjälp med i trädgården innan vi påbörjar vårt arbete. Vi lämnar sedan ett förslag med en offert där alla moment som ni önskar få utförda finns med. Vi använder alltid våra egna redskap som vi är noga med att rengöra efter varje kund. Vi har ett stort urval av tjänster för trädgårdsskötsel. Allt från gräsklippning till arborist och trädgårdsmästare. Vi erbjuder våra tjänster i Göteborg, Kungsbacka, Partille, Lerum, Mölndal med omnejd.

jorg hofmeier wfqsRJZjXP0

Skicka intresseanmälan

Vill du få offert på trädgårdsservice, eller veta mer om våra tjänster? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

nagesh badu vYcH7pI6v1Q
head1
hannah loreen vCi9kKct2nc

Vi kan hjälpa dig med

Plantering

Med oss kan du planera din plantering i detalj och få allt växtmaterial levererat hem och planterat av oss. Vi har goda kontakter med bra leverantörer som håller den högsta kvalitén på växter och jordmaterial.

Ogräsrensning

Vi rensar ogräs ur hela trädgården, från gräsmattan, rabatter, mellan plattor, under buskage.

Häckklippning

Vi trimmar och klipper häckar utan problem med våra verktyg. Få häckar är för stora eller höga för oss.

Skötsel av rabatter

Att hålla en ogräsfri rabatt tar tid och mycket energi. Vi är duktiga på att hålla ogräset borta och rensar bort det noggrant med rötterna. Vi hjälper till med allt som behövs för en fin rabatt.

Beskärning av träd och buskar

Vi beskär i stort sett alla träd och buskar. Med vår hjälp får du en bra beskärning av fruktträd, större träd och en bra form och växt på buskar.

Mossbekämpning

Gräsmattor är svåra att hålla i fint skick om man inte sköter den regelbundet! Har den blivit angripen av mossa hjälper vi till med gödsling och vertikalbeskärning. Vertikalbeskärning drar upp mossan och samtidigt delar på gräsrötterna vilket gynnar gräsets tillväxt.

Gräsklippning

Gräsklippning görs på enstaka tillfällen och självklart även löpande som abonnemang till ett förmånligt pris. Alla gräskanter trimmas också så alla hörn och kanter blir korta och snygga.

Krattning

Har du mycket löv, gammal frukt eller annat på gräsmattan krattar vi upp detta och slänger.

Platt- & Altanrengöring

En gammal eller smutsig plattgång eller altan blir som ny efter en vända med högtryckstvätten! Känsliga träytor skrubbar vi med medel och vatten. Stenytor blir fria från all mossa och alger. Väggar och andra stenytor går också bra att tvätta med.

Rengöra utemöbler

Gamla utemöbler blir också fräscha och som nya om man skurar eller högtryckstvättar dessa.

Slänga skräp

Vi kommer med vår släpvagn och tar emot allt skräp du har och vill bli av med. Gamla rishögar, cyklar, annat skräp åker direkt till återvinningscentralen.

Vi som jobbar hos dig

Vår personal gör skillnaden. De är specialutbildade och har schyssta arbetsvillkor. Allt för att du ska känna att du får det du förväntar dig av oss, och kanske lite till.

Göteborg

Norra Ågatan 10, vån 2

426 64 Göteborg

031-40 10 01

goteborg@boleva.se

Marstrand

Drottninggatan 9

442 67 Marstrand

031-40 10 01

marstrand@boleva.se

Kungsbacka

Verkstadsgatan 7

434 42 Kungsbacka

0300-43 05 05

kungsbacka@boleva.se

Varberg

Ätrastigen 5A

311 38 Falkenberg

0340-50 82 50

varberg@boleva.se

Falkenberg

Ätrastigen 5A

311 38 Falkenberg

0346-88 04 20

falkenberg@boleva.se