boleva logo Original

Koppla av på semestern med städhjälp!

Låt semestern vara total avkoppling! Ägna dig åt att vila, umgås och ladda batterierna medan vi tar hand om städningen av ditt hem eller sommarhus. Med vår professionella städhjälp kan du njuta av ledigheten på riktigt.

Kvalitet över kvantitet

På Boleva har vi nyligen tagit ännu ett steg mot att öka kvaliteten ytterligare genom att starta en dedikerad kvalitetsgrupp. Alla våra kontor finns representerade i teamet som består av Manfred, Kia, Linda, Petra, Marta och Kinga. Denna grupp har fått ökade befogenheter befogenhet att forma verksamheten på Boleva, från utformning av städmetoder till hur vi välkomnar och utbildar nya medarbetare.

Gruppen kommer studera2allt som genomsyrar kundupplevelsen. Det innebär självklart städkvalitet, men lika mycket hur vi kommunicerar och beter oss i alla lägen gentemot er som kund. Vi har mängder av sparad information om vad som fungerar och som inte fungerat genom åren. Vi kommer börja med att studera detta, men också kontakta våra kunder för mer information.

Vi är fast beslutna att överträffa våra kunders förväntningar och är beredda att investera tid, pengar och resurser för att göra detta möjligt. För oss är kvalitet inte bara en prioritet – det är vårt löfte till våra kunder.

Månadens Boleva-profil: Kinga Löfqvist

  • Namn: Kinga Löfqvist
  • Ålder: 46 år
  • Bor: Kungsbacka, med mina två söner, 17 och 14 år
  • Jobbat på Boleva: sedan våren 2024
processed 9838004C E8BD 4930 9999 6A5C39A8D8D2

Låt oss presentera Kinga!
Det var inte många veckor sedan Kinga introducerades till teamet, men hon är redan en viktig del av vår verksamhet. Med sitt djupa engagemang för utveckling och omfattande erfarenhet från branschen har hon snabbt blivit en uppskattad kollega i vårt team. I rollen som utbildare är Kinga ansvarig för att lära upp de nya medarbetarna i Kungsbacka, Falkenberg och Varberg, både teoretiskt och praktiskt. Kinga är dessutom flerspråkig, vilket underlättar kommunikationen med medarbetare som inte har svenska som modersmål.

– Kinga är precis den pusselbit vi behöver! Hon kompletterar vårt team otroligt bra och jag har fullt förtroende för hennes förmåga att leverera. Det är tydligt att rollen är helt i linje med de arbetsuppgifter hon tycker om och briljerar i, berättar Manfred Stjern, VD på Boleva.

Förutom att utbilda nyanställda är det även Kinga som regelbundet kontrollerar städningar utförda av både av nya och erfarna medarbetare i Kungsbacka men även delvis i Göteborg. Dessa kontroller är en viktig del av Bolevas kvalitetsarbete och har visat sig vara mycket effektiva. Med sitt engagemang för riktigt bra slutresultat var det en självklarhet för Kinga att bli en del av kvalitetsgruppen.

– Vi vill att alla medarbetare ska ha samma tänk och uppnå en standard av hög kvalitet. Det är viktigt att alla har rätt teknik så att städningen upplevs lika bra oavsett vem som städar. Som en del av kvalitetsgruppen har vi utvecklat vårt pedagogiska utbildningsmaterial för att säkerställa att våra medarbetare får rätt kunskap från början, säger Kinga Löfqvist.

Vår trädgårdsavdelning ökar takten

Bor du i Göteborg, Kungsbacka, Partille, Lerum, Mölndal eller omnejd? Grattis! På dessa orter erbjuder vi trädgårdsservice vilket gör att du redan nu kan se fram emot en sommar i en blomstrande, välskött trädgård. Vi har valt att expandera avdelningen och har anställt en arbetsledare som kundmottagare och för schemaläggning. Vidare har vi studerat vad ni kunder behöver och ändrat lite i vårt utbud av tjänster. Hör av er till oss så berättar vi mer.

Grönt ljus från arbetsmiljöverket

Nyligen var Arbetsmiljöverket på inspektion där vi diskuterade alla olika aspekter av vår arbetsmiljö, så som kemikaliehantering, personalvård, skydd och säkerhet. Det får inte finnas några lösa trådar i det systematiska arbetsmiljöarbetet och alla risker måste dokumenteras, analyseras, följas upp och bedömas. Vårt noggranna och omfattande arbete passerade utan problem, och på flera områden överträffade vi Arbetsmiljöverkets förväntningar.

Vi är stolta över att ha passerat inspektionen utan några problem. Detta ger oss trygghet i att vi är på rätt väg, är ett bevis på vårt långsiktiga engagemang för våra medarbetares hälsa och säkerhet, samt vår strävan att alltid ha personalens välbefinnande i fokus. Vi tror starkt på att vi inte kan leverera utan att sätta våra medarbetare i första rummet.