Jobba hos oss

Jobba på Boleva

Vill du jobba med oss? Vi som jobbar med hushållsnära tjänster på Boleva är såväl unga som gamla, killar och tjejer. Det alla har gemensamt är att vi är noggranna och duktiga kollegor som ställer upp för varandra. Med bra lön och tjänstepension har vi möjlighet att försörja oss hela livet. Kollektivavtal och sjuklön ger trygghet. Ansök nedan!

Med bra grundlön och heltid om jag vill, så fungerar min ekonomi bra. Samtidigt sätter boleva in pengar till mig på 4,5 % utöver min allmänna pension.

Mina kollegor ger glädje, stöd och en möjlighet att lära mig mer.

Med kollegor och egen bil, så åker jag hemifrån direkt till kunderna och kan passa på att handla, köra barn till dagis eller träna om jag vill det. Boleva betalar min parkering hemma och jag betalar inget för att åka till jobbet.

Jobbet håller mig frisk men om det uppstår tråkigheter så finns företagshälsovård och möjlighet till personlig tränare. Vi gör en rehabiliteringsplan tillsammans med skyddsombudet, och Boleva bistår med läkarvård, massage eller naprapat.

Städfirma Göteborg
Tjejer vid bil

Boleva ger mig

Vi söker dig som

Söka jobb på Boleva

Vill du jobba hos oss? Fyll då i formuläret och skicka din ansökan till oss, så kontaktar vi dig. Om du även vill skicka ett personligt brev och CV, så laddar du upp dessa via “Välj fil” längst ner i formuläret.