Få en storstädning när du tecknar städabonnemang

Alla borde storstäda ett par gånger om året, men hur ska man hinna med det också? Därför bjuder vi på en rejäl storstädning som en utmärkt start på ditt nya städabonnemang.

Hemstädning Göteborg

Ta hand om dig –
så tar vi hand om ditt hem

Tillsammans lägger vi upp en plan för städningen så att det passar dig och dina behov. Behöver du avlastning varje vecka, varannan vecka eller var fjärde vecka? Med regelbunden städning får du inte bara en nystädad bostad att länga hem till. Du får även massa värdefull tid över – att använda precis som du vill.

För ett boende på till exempel 100 kvm motsvarar en storstädning 8 timmars städ, till ett värde av 2 287 kr efter RUT (4 459 kr före RUT). En storstädning från Boleva utförs av professionella medarbetare  som tar med alla rengöringsmedel och redskap som behövs.

Skicka intresseanmälan

Vill du veta mer om erbjudandet eller boka in ett hembesök? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

 

Detta ingår i en storstädning

Generellt i alla rum

Hall, trappa

Kök

Badrum, toalett, groventré och tvättstuga

Få en lugnare vardag

Med regelbunden hemstädning håller du enkelt din bostad på en nivå som skapar hemlängtan. Vi lägger tillsammans upp en plan som passar dig och dina behov. Avtalet har bara en kalendermånads uppsägning.