Timbank

Timbank – så fungerar det

För dig som har regelbunden städning är det mest fördelaktigt att ansluta dig till vårt abonnemang med timbank. Du faktureras ett fast belopp varje månad vilket är smidigt och gör det lättare att ha koll på ekonomin. Nedan finner du en beskrivning som berättar hur det fungerar.

Som timbankskund betalar du lika mycket varje månad. Din tänkta årsförbrukning av städtimmar fördelas på 12 lika stora belopp som faktureras varje kalendermånad. Kostnaden är en snittuträkning på ett år.

Detta innebär i praktiken att du får en timbank som kan ligga både plus och minus. Behöver du avboka sparas timmarna i timbank och kan användas till ett eller flera andra tillfälle eller storstädning. Skulle du behöva extra tid för fönsterputs eller extra städning kan du använda timmar ur timbanken om det finns ett plussaldo.

Din timbank rör sig upp och ner beroende på hur många tillfällen som infaller varje månad. Den förändras även om du avbokar, då sparas timmarna i timbanken. Hur många timmar som sparas beror på hur månaden och hur många tillfällen det är den månaden. Timbankssaldot syns på fakturan varje månad. Varje år gör vi en avstämning av timbanken och de timmar som är äldre än ett år revideras och ses som förbrukade. Viktigt därmed att vara uppmärksam på timbanken och passa på att använda timmarna till exempelvis storstädning innan dom förfaller.

Nedan ser du några exempel:

 

Städning 3 timmar varje vecka:

Om det infaller fyra tillfällen en månad blir det 1,1 tim sparade.

Om det infaller fem tillfällen månad blir det -1,9 tim avdrag.

Om du avbokar ett tillfälle en månad med fyra tillfällen blir det 4,1 tim sparade.

Om du avbokar ett tillfälle en månad med fem tillfällen blir det 1,1 tim sparade.

 

 

Städning 4 tim varannan vecka

Om det infaller två tillfällen en månad blir det 0,7 tim sparade.

Om det infaller tre tillfällen månad blir det -3,3 tim avdrag.

Om du avbokar ett tillfälle en månad med två tillfällen blir det 4,7 tim sparade.

Om du avbokar ett tillfälle en månad med tre tillfällen blir det 0,7 tim sparade.

 

Om du vill avsluta ditt abonnemang

Om du väljer att avsluta ditt abonnemang hos oss har du en kalendermånad uppsägning. Du kan under den tiden boka in extra städning och då utöver ditt ordinarie abonnemang. Du kan även använda dig av timmarna efter din uppsägning, dock innan årets slut då dom förfaller. Vi gör inga utbetalningar på sparade timmar som inte utnyttjas. Om du ligger på minus i din timbank när du avslutar ditt abonnemang så kommer vi att fakturera dig för de timmarna i samband med din sista faktura.

Skicka intresseanmälan

Vill du få en offert, eller veta mer om våra tjänster? Fyll formuläret, så kontaktar vi dig så snart som möjligt.