boleva logo Original

Med sommaren i sikte!

Efter en tveksam och kylig vår kan vi äntligen ana att sommaren är på väg! Har du inte hunnit ta tag i den stora vårstädningen än? Ingen fara – vi hjälper dig så gärna att få hemmet skinande rent, medan du får tid över till annat!

P.S. Glöm inte att du som är abonnemangskund kan plocka ut timmar från din tidbank till en storstädning!

Vi på Boleva jublar. Snart blir det
äntligen rättvisa i branschen!

Att vara en schysst aktör är oerhört viktigt för oss som äger och driver Boleva, men tyvärr varken känner eller agerar alla i branschen likadant. Det är därför med glädje vi tar emot beskedet att ett förslag för kollektivavtal för företag inom RUT-sektorn är uppe på agendan. Detta innebär att alla branschkollegor äntligen kommer bli behandlade med den respekt de förtjänar. Inte en dag för tidigt, om du frågar oss!
 
Om du vill veta mer om hur vi på Boleva tänker och vad vi gör – med och för våra medarbetare, är du mer än välkommen att höra av dig till oss, så berättar vi gärna.

Månadens Boleva-profil: Khrystyna Pryima

  • Namn: Khrystyna Pryima
  • Ålder: 32 år
  • Bor: i Kungsbacka med man och dotter, 9 år
  • Jobbat på Boleva: sedan 2018
Bild1 Boleva

Låt oss presentera Khrystyna!
Khrystyna är en riktig klippa och högt uppskattad av alla i vårt team! Hon är en riktigt lagspelare som gör det lilla extra hos varje kund, och hjälper mer än gärna en kollega som behöver hjälp. Hon har varit en del av Boleva i Kungsbacka sedan 2018, då hon flyttade från Ukraina, och arbetar här 100 %. För att Khrystyna ska få stanna i Sverige har vi fått kämpa lite med Migrationsverket och vi väntar fortfarande svar på den ansökan om permanent uppehållstillstånd vi skickade in i höstas. För oss är det en självklarhet att Khrystyna förtjänar att stanna!

– Människorna jag lärt känna genom Boleva har gjort det möjligt för mig att snabbt bli en del av det svenska samhället och jag är väldigt tacksam över den stöttning jag fått. För mig är en av de viktigaste sakerna på jobbet att känna mig bekväm och sedd, säger Khrystyna.

För oss på Boleva är det helt avgörande att medarbetarna trivs och känner sig trygga på sin arbetsplats. Vi ser det som en förutsättning för att de ska kunna göra ett bra jobb. Att våra medarbetare har alla grundläggande rättigheter såsom hederliga löner, kostnadsfri sjukvård, kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar ser vi som en självklarhet.

– Khrystyna är en helt fantastisk tjej och vi är så glada att hon är med oss! Hon är högt omtyckt av såväl medarbetare som kunder och vi kan lita på henne till 120 %, berättar Kia Isberg, kontorsansvarig i Kungsbacka.

Storstädning i trädgården

Bor du i Göteborg, Kungsbacka, Partille, Lerum, Mölndal eller omnejd? Grattis! På dessa orter erbjuder vi allt från gräsklippning till plantering och trädbeskärning vilket gör att du redan nu kan se fram emot en vår och sommar i en blomstrande, välskött trädgård.

Trädgårdsservice