Trädgårdstjänster

Boleva Trädgård - för en trädgård att njuta av

Det är mycket att göra om man vill ha en fin och välskött trädgård

Ta hjälp av Boleva trädgårds skickliga trädgårdsmästare för att hålla er trädgård vacker och välskött. När du anlitar Bolevas trädgårdstjänster går vi igenom vad du önskar få hjälp med i trädgården innan vi påbörjar vårt arbete. Vi lämnar sedan ett förslag med en offert där alla moment som ni önskar få utförda finns med. Oavsett om du behöver hjälp med enstaka punktinsatser, löpande skötsel eller både och, så hjälper våra kunniga trädgårdsmästare dig med alla typer av trädgårdsarbeten och trädgårdsskötsel under vår, sommar och höst. Vi är verksamma i Göteborg, Mölndal, Kungsbacka, Partille, Lerum och Alingsås med omnejd och erbjuder ett brett spektrum av trädgårdstjänster, vilka du kan läsa mer om lite längre ned på sidan.

När du anlitar Bolevas trädgårdtjänster går vi igenom vad du önskar få hjälp med i trädgården innan vi påbörjar vårt arbete. Vi lämnar sedan ett förslag med en offert där alla moment som ni önskar få utförda finns med. Vi använder alltid våra egna redskap som vi är noga med att rengöra efter varje kund. Vi har ett stort urval av tjänster för trädgårdsskötsel. Allt från gräsklippning och trädgårdsmästare. Vi erbjuder våra tjänster i Göteborg, Kungsbacka, Partille, Lerum, Mölndal med omnejd.

bolevatradgard 050 scaled

Skicka intresseanmälan

Vill du få offert på trädgårdstjänster, eller veta mer om vad vi erbjuder? Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

bolevatradgard 024 scaled
bolevatradgard 042 scaled
bolevatradgard 001 scaled

Vi kan hjälpa dig med

Trädgårdsdesign

Önskar du hjälp med nya idéer för din trädgård, delar av den eller en rabatt som blivit överväxt, ”står still” eller blivit bortglömd? Boleva Trädgård erbjuder trädgårdsdesign för små och större projekt samt föreslår de växter som passar bäst till respektive plats i din trädgård

Plantering

Oavsett om Boleva Trädgård designar din rabatt eller om du redan har idébilden klar så hjälper vi dig med jordförbättring och plantering. Vi samarbetar med välkända leverantörer som erbjuder högkvalitativt, friskt växtmaterial och alla tillbehör.

Ogräsrensning

Vi hjälper dig med bekämpning av ogräs i rabatter, utmed kanter, mellan plattor och i din gräsmatta, självklart utan kemiskt bekämpningsmedel – till förmån för allt liv.

Rabattskötsel

Vi sköter om, ansar och klipper ner vissa perenner för att generera en andra blomning under säsong samt jordförbättrar och/eller gödslar vid behov – så att växterna får de bästa möjliga förutsättningarna att trivas, frodas och blomstra.

Beskärning

Regelbunden beskärning ger en friskare växt med större blomning och/eller fruktsättning. Boleva Trädgård beskär frukt- och prydnadsträd, friväxande buskar samt äldre, hårt klippta häckar med grövre grenar.

Häck- och formklippning

Vi formklipper din häck vid behov. Vi formklipper även fristående, dekorativa buskar såsom Buxbom och Idegran.

Mossbekämpning

Gräsmattor är svåra att hålla i fint skick om man inte sköter den regelbundet! Har den blivit angripen av mossa hjälper vi till med gödsling och vertikalbeskärning. Vertikalbeskärning drar upp mossan och samtidigt delar på gräsrötterna vilket gynnar gräsets tillväxt.

Gräsmatteskötsel

Gräsklippning och trimning av kanter kan beställas från Boleva Trädgård både som enstaka tillfällen eller löpande abonnemang, det senaste till ett förmånligt pris. Vi erbjuder även dress, gödsling och renovering av gräsmattor med lättare håligheter/gropar. Boleva trädgård erbjuder även så kallad vertikalskärning – en restaureringsmetod för gräsmattor som är glesa, gula eller ojämna. Vertikalskärning ger bättre förutsättningar för gräsets mående och tillväxt och minskar mossbildning i gräsmattan.

Krattning/Lövblåsning

Ihopsamling av fallfrukt och löv i din trädgård, som vi även forslar bort och återvinner vid behov.

Platt- & Altanrengöring

En gammal eller smutsig plattgång eller altan blir som ny efter en vända med högtryckstvätten! Känsliga träytor skrubbar vi med medel och vatten. Stenytor blir fria från all mossa och alger. Väggar och andra stenytor går också bra att tvätta med.

Rengöra utemöbler

Gamla utemöbler blir också fräscha och som nya om man skurar eller högtryckstvättar dessa.

Slänga skräp

Vi kommer med vår släpvagn och tar emot allt skräp du har och vill bli av med. Gamla rishögar, cyklar, annat skräp åker direkt till återvinningscentralen.

Vi som jobbar hos dig

Vår personal gör skillnaden. De är specialutbildade och har schyssta arbetsvillkor. Allt för att du ska känna att du får det du förväntar dig av oss, och kanske lite till.

Göteborg

Norra Ågatan 10, vån 2

416 64 Göteborg

031-40 10 01

goteborg@boleva.se

Marstrand

Drottninggatan 9

442 67 Marstrand

031-40 10 01

marstrand@boleva.se

Kungsbacka

Verkstadsgatan 7

434 42 Kungsbacka

0300-43 05 05

kungsbacka@boleva.se

Varberg

Ätrastigen 5A

311 38 Falkenberg

0340-50 82 50

varberg@boleva.se

Falkenberg

Ätrastigen 5A

311 38 Falkenberg

0346-88 04 20

falkenberg@boleva.se